21:30

Min förkylning börjar bli lite för mycket, är helt slut efter en dag som denna. Med detta tempo. Nu ska jag bädda ner mig framför några avsnitt av vänner ! Love Life! För imorgon är det svenska c direkt på morgonen.


so let’s set the world on fire

Var i början till att bli förkyld igår, så jag tog otrivin menthol och lite i morse. Är helt frisk nu. Den stora frågan är vad hade jag gjort utan den? 

Har precis varit ute en runda på berga och övningskört med pappa. Det går sakta framåt, fast idag gick det faktiskt bra. Pappa fortsatte dessutom att berätta om en sak som han började berätta om i fredags, GAH VAD JAG LÄNGTAR.


Nu ska jag fortsätta att se crazy stupid love (bara för ryan gosling är med i den) som jag började på igår. Senare ska jag ut en runda på ikea och äta lite kvällsmat. Bara för min familj inte orkar laga mat. HAHA.

graduation

Eftersom jag tycker om min studentmössa så mycket tänkte jag visa upp den lite mer.
Känns lite konstigt, kan knappt förstå att jag ska ta studenten. sjukt.




A good feeling about this

Sitter och fyller i det sista i mina au pair ansökningspapper. Har bara lite små saker som måste fixas till innan det ska skickas in och hela processen börjar. Jag längtar. 1 år i England.

Igår var jag först i skolan hade Samhälle och vi hade diskussioner med olika teman. Hela vår grupp var inte där, men det gick ändå helt okej. Sen mötte jag upp Emma på lunch rasten för lite mat, vilket blev pizza. Sista lektionen hade jag mediakomunikation B och musik quiz. När skoldagen var slut tog jag mig till frisören och klippte mitt slitna hår. Äntligen.

Efter lite kvällsmat lagning med pappa som spelade lady gaga förfullt åkte jag in i stan och igen och planerade den 5 februari när jag ska på gavin degraw med Hanna & Emma.


Klämma hemma hos Hanna

SITTER och hänger med Emma & Hanna! Bara för att jag aldrig uppdaterar på den blogg. Hehe. Föresten har det varit en väldigt bra dag! riktigt bra.


HAPPINESS

LYCKA! För vi har fått våra studentmössor!


23/1

Jag återkommer inom en snart framtid, pinky swear!

10:53

Har egentligen skoldag på valfri "plats" (sällan). Men jag och emelie sitter på åsbo och håller på med vårt projektarbetet. Vi har precis skrivit ut vår bok lite provisoriskt och det kommer nog bli riktigt bra till slut.

Dessutom har jag ringt och fixat tid på fredag till frisören, halleluja moment.

Right here

Mitt hår är extremt risigt har inte klippt det på snart ett år. Måste boka klipptid och sluta platt mitt hår med 220 grader varje dag. Åh.

Just nu:
Sitter och tittar på film med mina doftljust, som jag fick köpt idag på ikea.

We are young

Känner att jag måste inom de närmaste dagarna ta mig ut till chilli och köpa några doft värmeljus till mitt rum. Mys.

Här hemma är det full rulle med ommöblering på övervåningen. Detta är något som jag och mamma brukar passa på att göra varje gång pappa är iväg med jobbet (HAHA). Men just nu pausar vi lite så jag ska nog ta och baka lite muffins eller något annat gott från min recept bok jag fick i julklapp.

The time is 18:17

Regnet öser ner och jag befinner mig på en ersättningsbuss från Ängelholm. Vanligtvis hade jag blivit lite bitter, fast denna bussen har en tv. Vilket inte är helt fel så det är bra här.

Innan idag var jag hos doktorn och tog en massa blodprover. Och sen åkte jag till Båstad för lite födelsedags fika för Josse med Emelie och Andrea.


 


Save tonight

Har massor av saker som jag vill göra, men jag plågar mig själv med att inte göra dem föränn jag är klar med min små företagande uppgift. 1052 ord skriva. Snälla kan jag inte vara klar snart? GAH.

Mobilbloggning 11:08

Sitter just nu på bussen till skolan, idag är det sista dagen som jag börjar 12. Men på tal om att sitta på tåg & bussar, något av det bästa jag vet är att ta med fika. Sällan jag äter.

Där av dagens fika med varmchoklad, ostbulle, pepparkaka och min snackbar!

 


You can't feel me

Hade en extremt onödig dag i skolan, åkte hem redan vid 11. Ibland är min skola onödig med vissa dagar och dessutom börjar jag känna stressen med att hitta en praktikplats. Vid halv 4 hade jag en liten sak i stan som jag skulle göra, när det var fixat mötte jag upp Hanna. Och vi tog en road trip ner till burlöv till CHILLI. Ja när vi väl kom fram dit. Thank good for iphone.

Har fyllt i lite au pair papper men är lång ifrån klar, cirka 25 stycken papper som ska fyllas i så fortsätter med detta projekt någon annan dag. Istället ska jag snart fortsätta med att se How to lose a guy in 10 days bara för att den är så jäkla bra.

Die another day

Igår hängde jag med Hanna och Sebastian hos Hanna. Haha det var kul måste jag säga. När sebastian drog sig hemåt placerade vi oss framför tv:n och kollade det nya vampire diaries avsnittet. Idag på morgonen åkte vi till ett bageri och köpte de underbara birka bröden! Birka bröd är något av det godaste.

När jag kom hem övningskörde jag en runda och idag gick det faktiskt väldigt mycket framåt. Vi körde vid berga industri område. Första gången jag körde där sedan jag körde in i väggen med mammas bil. Efter det ringde jag jossan och hörde om hon ville ta en liten tur till väla, så det var vad vi gjorde. Fick med mig 3 påsar hem, inte helt dåligt.


Ikväll blir det mys med pannacotta, lantchips och dessutom inte de som jag brukar äta utan några från olw iställlet (omg) & en bra film.

one thing

HEHE jag har skaffat twitter och jag fattar noll. HANNA help me?! Och en helt annan sak, kom på att jag skulle ju göra en lista.
1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

3. Vad var det senaste du såg på TV?

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
8. Vad har du på dig?
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
10. När skrattade du senast?
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
12. Har du sett något konstigt på sistone?
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
14. Vilken var den senaste film du såg?
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
16. Tycker du om att dansa?
17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
20. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?
1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
You had some calls last night.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En säsongbox, hehe.

3. Vad var det senaste du såg på TV?
GLEE

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21:45 (nja, hyfsad gissning)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Min ben? okej det där lät SJUKT fel.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Efter maten, slängde sopor! haha

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
På twitter sidan.

8. Vad har du på dig?
USA linne.

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Kommer nästan aldrig ihåg min drömmar. Tyvärr.

10. När skrattade du senast?
När skrattar jag inte?

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Foton, massor av foton.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja skulle man nog kunna säga.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
4 av 5 toasters!

14. Vilken var den senaste film du såg?
Forgetting Sarah Marshall. !!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En resa till USA, En resa till ett varmt land. Och sparat resten tills vidare.

16. Tycker du om att dansa?
Haha "dance like no one is watching" är min grej.

17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Sånt är svårt.

18. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?
JA! självklart.

16:36

I'm home again. Håller på att plugga företags ekonomi måste få uppgiften klar. GAH, när jag är klar med denna har jag 1 kvar och sen är det över med små företagande A kursen. Sen om några veckor blir det psykologi A, can't wait!

Har inget intressant alls att blogga om, men jag ska lägga upp en lista ikväll på bloggen hade jag tänkt. Om jag hittar en rolig, det vill säga.

If it makes you happy

Igår var som sagt första dagen efter lovet. Vi hade ingen lärare eller lektion, utan de tog ens närvaro och sen fick man jobba med lite vad som i ämnena. Ganska onödig skoldag. Vid 6 mötte jag upp Hanna och så åkte vi iväg till Örkelljuga och åt en massa mat & chips med Emma. Då det var en sorglig dag.

Idag började jag 12 och hade historia, med den "nya" historia läraren. Fast så har jag läraren i en massa andra ämnen, men nytt då att ha henne i historia. Spännade va? Nej, haha. Snart ska jag ta och sätta mig riktigt bekvämt med datorn i knäet och se de nya avsnitten av Pretty little liars och The lying game.

Choose the second one

Då var det sista jullovet någonsin slut för min del och imorgon börjar skolan. Bussen 07:20 underbart. Nej, men det känns ändå helt okej att komma tillbaka till skolan. Det är ju ändå sista terminen nu. Jag har dessutom övningskört 2 dagar i rad. Brukar aldrig hända. Observera den feta stilen i aldrig.

En liten sak innan jag avslutar inlägget. Eftersom jag går i skola i Ängelholm får jag uppenbarligen inte Helsingborgs gymnasiekatalog. Det var ett plus när man gick i laröd då fick man rediga skolkataloger till skillnad från nu när man går i ängelholm. Aja, i år roffade jag åt mig en egen. Let the stalking begin.


Mobilbloggning

Idag har jag hunnit med att övningskört en runda haha och det går faktiskt lite framåt. Jag och Jossan har också hunnit med en liten tur till väla, nu ska hemåt till mig och sen ikväll ska vi till Clara b. Awesome!


Nothing to fear but fear itself

Måste bara påpeka vilken tur jag hade precis, råkade klicka ner blogg fönstret men konstigt nog var allt sparat när jag gick tillbaka. Har aldrig hänt mig förut, allt brukar vara borta. Jaja men iallafall, idag träffade jag Jonna som jag inte träffat sedan i somras (tror jag det var vi kom fram till). Vi fotade & fikade med julmust, lite sådant som vi brukar göra. Här kommer lite bilder från idag nedanför.

Nu tänkte (ska) jag trycka play på dvdn med veronica mars och hoppas på fler scener med Logan, han är liksom HELT OKEJ att kolla på. Just sayin'.


Mobilbloggning 19:13

Sitter på bussen påväg in till stan, ikväll blir det bio! En kväll som denna känns det som ett perfekt tillfälle för bio.


 


New years eve

Mitt nyår och sista dag av 2011 inleddes (okej, nyårskväll) med att jag och elin tog våra årliga bilder som vi alltid tar på själva nyårsdagen,  iår blev det lite hastigt innan gästerna kom. Vi åt foundue, något av det godaste. Längtar alltid lite extra till maten när vi ska äta det hah.



Vid 8 efter att ha ätit upp och umgåtts med gästerna tog jag bussen in mot stan och mötte upp Emma & Hanna. Sen åkte vi iväg till ramlösa, hem till david som hade lite nyårs partajande på gång.

Kortsagt BRA START PÅ 2012!

RSS 2.0