May 21

Har haft min sista dag på praktiken idag, som sista lunch blev det självklart tre spett där jag tog som vanligt nummer 12 med pommes. Det absolut godaste. Sen gav jag också en liten grej som-tack-för-att-jag-har-fått-vara-här och det uppskattades! hehe

Annars slutade jag lite tidigare idag, redan vid 3 så direkt när jag kom hem lade jag mig i solstolen. Sjukaste vädret det har varit idag, kändes verklingen ett tag som att man var i Spanien. Aja, nu ska jag skriva på psykologin och sen ikväll har jag skype tid in bokat.

May 19

Har hållt på med en liten sak i scrapbooking hela dagen (eller ja framtills nu). Har ungefär 50-60 % klart. Det är så kul med scrapbooking. Det som är mindre kul dock är hur rummet ser ut nu.  

Ikväll ska jag titta mig igenom solsida. Men först ska jag göra bakpotatisar i ugnen, tsatsiki sås och så ska pappa grilla något gott kött. Just det får inte glömma mozarella sticksen.

HAHA världens roligaste bild från igår eftermiddag. Chicka hörlurar man har.

May 18

Nu är det bara 21 dagar kvar och därför kände jag att det var dax att ta på mössan. Och att fylla min systers dator med webbkamera bilder, haha. Sällan.

Annars står det på dagens schema att träffa Jossan, länge sedan som sist. It's gonna be awesome.

May 17

Innan idag var jag en sväng på väla med pappa och Elin, jag gick in på bellbox på jakt efter en värmeskyddskräm som var slut där hemma. Slutade med att jag kom ut med krämen, ett värmeskydd på sprayflaska och ett nytt schampo. Det var tag 3 betala för 2. Inte bra för min plånbok.

Såg föresten innan avsnitt 21 av revenge, får alltid creeps av den serien. Men nu var det nästan som värst och jag tycker inte om att det är sista avsnittet för säsongen nästa vecka. Tur att pretty little liars börjar snart igen, måsta ha en serie som ger mig creeps (låter lite fel). Så jag började lyssna på en låt som spelas i bakgrunden av trailern på säsong 3 av pretty little liars.


RSS 2.0