June 20

Idag har jag spenderat det mesta av dagen i Löddeköpinge, hos sune och sonja. Jag har ätit massor av jordgubbar och kört bil. Och det finemang, får bli intensivkurs när jag kommer hem från England. Lätt.

Imorgon har jag inplanerat att fixa det sista inför Spanien och träffa Hanna lite (Just det attans man får inte avsluta menningar med lite och lite sånt, fick jag lära mig i dag på tåget.). Hon kommer ju hem till Svenskmark imorgon.

Studenten (8/6)

Nu har jag lyckats fått upp lite bilder, så jag har sammanfattat UNDERBARA studentdagen med några bilder! Känns så sjukt i efterhand att jag faktiskt har tagit studenten. Dagen började i Ängelholm och slutade i Ängelholm (lite i Helsingborg). En dag jag alltid kommer minnas.

June 16

Nu har jag samlat ihop lite studentbilder att visa! enjoy.
- Detta är vad jag har försökt skriv i två dagar på bloggen, men det vill inte som jag. Men förhoppningsvis fungerar det snart.
 
Idag tog jag en stor runda på väla och fick med mig några kassar, speciellt lite inför nästa vecka då jag far iväg till Spanien i 2 veckor! Jag längtar så. 
 
 

June 14

Måste ju berätta att jag var och köpte en macbook i måndags för födelsedags och student pengar, OCH SHIT VAD BRA DET KÄNNS. Väldigt nöjd och photobooth används flitigt kan jag berätta haha.
Gårdagen började med att jag först var med dem från praktiken, för jag skulle ställa upp på en sak. Därefter mötte jag upp Stridh i stan och tog en lång fika samt åkte en liten snabb tur till väla. Efter det satte jag på mig på tåget till båstad för att fira Emelie som fyllde 19. Trevlig kväll det där.

Idag har jag inte gjort så mycket, är fortfarande sjuk men ändå på bättringsvägen som tur. Så ikväll har jag inplanerat pll tittande och lite skype med Hanna v.

England in August

NY kategori på bloggen "ENGLAND". För nu är det klart hos vilken familj jag ska vara au pair i. Jag kommer bo i en lite by, som ligger ungefär 1 timme från London. Familjen verkar också hur trevlig som helst. Så det kommer nog bli bra. Can't wait so excited.

Förhoppningsvis blir jag bättre på att blogga också, men det återstå och se. Nu har jag balen och studenten inlägg som väntar. Och dessutom en renovering på bloggen.

RSS 2.0