06:10

Oj glömde blogga Emma!


This will be

Har varit sugen på havreflarn sedan i måndags när jag var för praktiken och de fotograferade massor av olika sorters havreflarn. Så därav blev det lite havreflarn bak idag. Annars idag har jag inte haft några lektioner utan jag har varit med Svenska C gruppen i Helsingborg på statsteatern och sätt en midsommarnattsdröm.


Hang you up

Gårdagen

Min morgon började med att jag och Elin bakade scones tilll frukost, MHM gott. Senare åkte jag, mamma och Elin åkte ut till väla. Väl i provrummet på gina tricot börjar välas brandlarm tuta och alla var tvungna att evakuera väla. Fast så visade det sig bara vara falsk eller något sådant.

Vid 2 mötte jag och upp Hanna och då tog vi en roadtrip ner till Harlösa för att titta på slottet från mysteriet på greveholm, hehe.

ilandsproblem

YEAH bokad tid för att slinga håret, har nästan glömt hur det känns att INTE ha en 7 cm lång svart rand. Ibland är man snygg.

Any way you want it

Var på praktiken idag hela förmiddagen för jag skulle vara med och hjälpa till på en sak. När jag var färdig där tog jag mig in till stan och köpte med mig subway på vägen hem. Sen satt jag med ellen degeneres och åt min sub och chips. 

Försöker ta tag i mitt bloggande men måste bli bättre på att ta bilder för det blir inte så kul att läsa om jag aldrig har bilder, tycker jag.

Något jag smakde förra veckan, jag gillar kombinationen.

21:38

Måste bara berätta vilken besvikelse pretty little liars var igår, de satte ribban jätte högt i början av avsnittet men sen gick det bara neråt.

Idag hade vi hela förmiddagen projekt redovisning för skolan. Det faktiskt ganska skoj. Jag och emelie bjöd på julgodis (vi hade gjort en julgodis receptbok) i vår monter och allt blev uppätet. Efter skolan gick jag, fredde & stridh bort till espresso house och fikade lite. Det var ju ett tag sedan sist.

Tummen upp idag på att:
Jag fick reda på att jag fått MVG i estetisk verksamhet (lycka) och att min studentklänning hade kommit på posten.

I'll carry you home

Min favoritpaj är gjord och jag är redo för att sätta på filmen Taken.

Föresten kan knappt förstå att A i pretty little liars kommer bli avslöjad, helt sjukt att efter 2 år kommer jag äntligen få reda på vem A är. Så på tisdag gäller det, Gissa om jag är excited?
Kommer så inte våga gå in på internet på tisdag morgon.

Breakfast by the ocean

Har värsta lyckokicken och det har varit en bra dag.
Var inne på H&M idag och köpte en tröja som påminner om en tröjan från Zara som har varit med i tv-serien pretty little liars som jag har velat ha ett tag. Men så är den såklart slutslåd. Så blev ganska överklycklig när jag hittade en som påminnde om den.

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik som jag inte borde lyssna på och plugga vidare på en psykologiuppgift.


18:25

Idag tabbade jag mig ganska stort. I korta drag så på vägen hem från skolan råkade jag hamna på ett tåg som gick upp till Göteborg istället för ner mot Helsingborg. Så jag fick gå av i båstad, vänta där och sedan ta tåget tillbaka. Extremt kul.

Föresten nu är allt också klart att jag och familjen ska ner dagen efter midsommar till marbella i 2 veckor. Jag längtar, det var ju ett tag sedan sist jag var utomlands. 

Me and myself

Lite av min torsdag-fredag-lördag i instagram. Fast så har inte bilderna publicerats där, haha. Men ändå. Nu hade jag tänkt att föraöver alla 1328 bilder jag har på min mobil och uppdatera den till iOS 5.1 som jag inte hunnit göra.


17:50

Var ute igår med Josse, Emelie och Andrea. Fast innan det var vi med lite folk hos Andrea. Väl ute dansade vi loss inne på cardinal. Bra kväll med bra musik. Föresten så fick jag min usa bikini från Emelie också, så fin den var.

Om en kvart kommer jossan och hennes familj hit då vi ska se mello finalen tillsammans. Sen efteråt ska jag och jossan nog ut.


17:52

Har bakat lite pizza och väntar på att den ska bli klar. Om drygt en halvtimme ska jag ta bussen in till stan och träffa Hanna. Med lite one tree Hill tittande.


You know I dream in colour

Thank good för dropbox och denna mappen!
Väldigt fint och inte alls awkward namn. Hannas påhitt.


18:02

Sitter och in väntar på att maten ska bli klar. Måste bara påpeka att jag tycker också om mina 2 par nya byxor i marinblå och beige som jag fick av mamma igår. It's good. Ikväll ska jag placera mig i bästa tv-ställningen någonsin, för ikväll ska jag se pretty little liars, the lying game och två avsnitt av smash (åh vet inte vad jag tycker om serien, men ska ge den ett försök hehe).

Min 150 bilder från fujidirekt kom föresten idag. 150 bilder blir en väldigt stor hög med bilder har jag kommit på. Mer än vad jag trodde.

Somewhere only we know

Två utkast i bloggen som aldrig blev publicerade. Brukar bli så. Att jag börjar på ett inlägg, inser att jag måste göra en annan sak. Och i denna veva blir det en massa utkast. Har haft praktik idag det var skoj, vi åt som vanligt på tre spett (MUMS). Nu ska jag fortsätta med samhälle uppgift som jag helt glömt bort och måste lämna in! Inte det roligaste.

Åh tänk snart när det blir sommar och det är extremt gott att dricka massor av frapino med laktos i.

rumor has it

Igår kväll hängde jag med Hanna. Mötte upp Hanna vid halv 6 och då åkte vi till väla. Väl på väla gick vi runder lite snabbt och avslutade med att äta på den bästa på restaurang enligt mig från restaurang torget på väla. Vilket är tre spett. Sen åkte vi till Hannas place.

Idag har min syster och hennes 2 kompisar haft pyssel/scrap booking kalas. Det började vid 11 och var slut vid lite över 2. Kaos med städningen sen, säger jag bara. Ikväll blir det hemmakväll med familjen och kolla på mello 12.

Från igår.


10:09

FICK PRECIS MIN STUDENTTRÖJA! Blev så nöjd att jag tog marinblå, nu känns studenten ännu närmare. Nu får jag fortsätta med att skriva om Spanien på samhällen, Och tagga lunch för jag är extremt hungrig.

 

 


And do the things I want

Min placering just nu. Med nya avsnittet av revenge färdig laddat tillsammans en skål med vaniljglass & varma hallon.


RSS 2.0