One tree hill

NU ska jag se det sista avsnittet av one tree hill någonsin. Även om one tree hill tog slut för mig i slutet av säsong 6 (SÄLLAN JAG SÄGER DET).  Nu är det iallafall dax.

Somebody that i used to know

Åkte spontant igår kväll till jossan som kom hem från usa i lördags. Den lyckosten. Vi laddade ner 4 missade vampire diaries avsnitt och poppade popcorn. Och nu förstår jag vampire diaires, går verkligen inte att missa några avsnitt och tro att man kan se det senaste.

Annars har jag precis ätit lite lunch och ska snart övningsköra med pappa. Och sen blir jag upphämtad för en tur till väla.

Drive by

Ligger på golvet och lyssnar på bra musik. Har gjort en 2012 lista på min spofity som fyller upp väldigt bra låtar just nu. Innan kollade jag på gamla avsnitt av pretty little liars som jag hittade på datorn, åh hade glömt bort att denna människan var med ett tag. Han pryder just nu bakgrunden bakom mina appar på min iphone.

Fick påskägg från mamma och pappa, en veckorevyn och chokladask från den chokladaffären på väla som jag inte kommer ihåg namnet nu på. Haha. Även om vi inte brukar fira påsk här direkt.


12:52

Är dålig på att blogga, är mer aktiv på instagram konstigt nog.

Fannyhellstrom @ instagram


RSS 2.0