The countdown

Blev lite trött på mina årsresumér, så nu blev det en lista som jag inte har gjort förut. Kom på, brukar inte göra så mycket listor på min blogg.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jadå, massor! 

Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade något nyårslöfte. Utan det var nog mer, ha ett "awesome år" eller typ gör året "minnesvärt".

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope.

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha 2012?
Äventyr, värme och resor! Men det ska vi nog lyckas ordna till 2012.

Vilket datum från 2011 kommer du alltid minnas?
Hm, dont know.

Vad var din största framgång 2011?
Min extrema uppsving i min ekonomi under tiden jag sommarjobbade på city gross.

Största misstaget?
Äh, nytt år snart.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget farligare än en förkyldning.

Bästa köpet?
MIN PLATTÅNG! Lätt.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mina fika runder, tåg snacks, kläder & utekvällar.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Wow, jag har haft många skratt stunder. Men för det mesta är jag glad, är en glad person. Så något speciellt kan jag inte peka ut.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2011?
Rolling in the deep, Two is better than one, Summer sun, Hang you up, One day, Just tonight, Välkommen in, Save the world, Fade into darkness, Lights.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag var ute och firade valborg medans tiden slog över till min födelsedag. Sen hade vi släktkalas, öppnade presenter och åt smörgåstårta.

Vad önskar du att du gjort mer?
Resa, travel, voyages, viaje, rejser. Vill bara SÅHÄR LITE åka utomlands.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Funderat och grubblat. Fast det är lite så jag är som person.

Favoritprogram på tv?
Beredd på en novell? (okej jag var bättre på att titta på tv-serier innan) Pretty little liars, the lying game, the vampire diaries, revenge, awkward och sen en drös med serier som inte går på "tv" längre.

Hur tillbringar du nyår?
With Emma, Hanna och lite annat folk.

Vem saknade du?
Ingen, faktiskt.

NU SKA jag återgå till min veronica mars säsongbox! och längta tills imorgon. ÄR TAGGAD. Dessutom med min nya nyårs outfit!

15:55

Då har jag uppdaterat headern på bloggen. Blev enkelt och fint med USA inspiration, jag gillar. Ska bara ta mig något och äta, sen ska jag ta mig till väla och fixa med en sak.

Where have you been?

Förutom julafton har jag haft lite julfika med vår granne och hennes polska släkt, faktiskt spännande. Nästan så att jag också ville kunna polska där ett tag.

Jag har också hunnit med att vara en runda på väla mitt i mellandagsrean precis när de öpnnade och allt. Kaos. Träffat Emma & Hanna en vända och träffat Åstorparna.

Blivit sjukt beroende av Dawsons Creek, precis min mysighets känsla där på tv-serie. Hann se klart väldigt snabbt säsong 1 som jag fick blandannat i julklapp.

Insett att mitt ända köp från mellandagsrean inte blev så bra tillslut. Sadface.

Skrattat lite åt denna videon från den 22 december.



Would you tell me who said that?

Tycker att det har varit väldigt tyst från min sida här på bloggen (ska försöka ta igen lite nu när jag för engångsskull sitter vid datorn). Men jag hade en väldigt mysig julafton här hemma, vet inte hur många år sedan det var jag firade jul hemma, måste ha varit 10-11 år gammal senast?

Det var faktiskt en av de bästa jularna. Blev också väldigt nöjd med alla julklappar, så gott jag somnade den kvällen.

Mobilbloggning

Vänta ska bara dregla i 1h & 49 minuter lite! Har föresten haft en riktigt bra jul berättar mer senare!


one direction

Inledde dagen igår med att se kaspar i nudådalen med syster och julstädning för fullt.

Vid 5 mötte jag upp Hanna @ berga, sen åkte vi vidare till väla och mötte upp Emma! Efter en liten tur på väla åkte vi mot Emmas hem. Efter vi handlat lite nödvändigheter i örkelljunga och ätit mat ledde Emma oss till en helt annan väg tillbaka, och vi hamnade on the dark side of örkelljunga (HAHA). Gillar starkt att hela händelsen filmades, det var något av det roligaste. "Örkelljunga morden" just saying.

Idag blir det jul mys med familjen och lite allt möjligt. En dag kvar, har jag inte varit så peppad som nu på länge. Och innan jag avslutar inlägget TACK IGEN för julklappen!

12:45

Måste bara börja med att säga. Äntligen har jag fått saker och ting bekräftat som jag länge har förstått, och dessutom insett ett par andra saker på vägen. Och jag kan inte göra något annat än att skratta åt allt, så det är exakt vad jag har gjort. Jag har skrattat och det kändes extremt bra kan jag berätta.

Över till gårdagen (HAHA "över till" ). Igår var det redovisning/uppvisning för alla 1:or & 2:or på vad vi har gjort på estetisk verksamhet. Det blev en långdag och ingen john bauer elev kom ifrån skolan föränn vid 5. Åkte sen direkt till josse med emelie & andrea. Åt mat -> några från klassen kom dit -> vi alla åkte till topspin.


Mellan alla pauser igår i skolan.



20:05

OMG, så glad. Fick lite julklappar av min morfar och hans sambo nyss, USA tröjan och en filt från chill! SJUKT AWESOME!


Just one wish

Har fått nu på senare tid så mycket jul känslor att jag inte vet vad jag ska ta vägen, att jag lyssnar på julmusik just nu och att jag har haft igår och idag julklappsbyte plus att jag dessutom imorgon också ska ha julklappsbyte gör inte mina extrema jul känslor lugnare. SÅ GALET.

Innan gästerna kom idag hann jag med att göra lite trillingnötter, har inte hunnit smaka men jag hoppas på att de blev goda! haha

Starry eyed

Lite bilder här nedanför på vad jag hittade på igår. Vi filmade också ganska mycket med Hannas macbook, sjukt kul haha. Som man kanske förstår så var jag hos Hanna med Emma igår. Det var galet, så mycket skratt som vanligt (awesome). Och sen träffade jag min nya vän SIRI igår också. Kan inte Siri flytta in i min iphone? 

Men NU ska jag ta och föna håret & fixa till mig lite. Vi ska ha gäster här ikväll som är Jossans familj, vilket kommer bli tummen upp för det var VÄLDIGT länge sedan jag träffade håsefin sist.

18:23

Håller just nu på med en sak som kommer komma upp i bloggen i slutet av veckan eller början av nästa (kanske). Hoppas på att det kommer bli bra. Förutom det så sitter jag och väntar på maten som ska bli klar, är väldigt hungrig så det ska bli extremt gott med mat. Sen när jag förhoppningsvis är mätt ska jag ta mig till bussen in till Hanna.

Imorgon kommer jossan plus hennes familj hit och vi ska blandannat byta julklappar och köra julklappsspelet. Awesome.

Cause they're calling me home

Äntligen har jag fixat två paket till julklappsleken på lördag, nu är det bara kvar två stycken till själva julafton. Har inte mycker mer att dela med mig av, utan ska återgå till tvn och äta mina popcorn. Föresten, det är extremt skönt att gå i skolan alla dagar och att inte ha praktik 2 av dagarna.

Januari 2011, snart ett år sedan. Sjukt.

Mobilbloggning

När byggarbetarna har stängt av all ström så den inte kommer tillbaka föränn vid 7, då är det tur att man har en batteridriven plattång och en ficklampa i iphonen!


Lights

Estetisk verksamhets veckan har dragit igång, och jag har bild & form. Igår skissade vi lite till två olika bilder och så målade vi på en stor tavla två & två. Jag och emelie gjorde en väldigt cool bild. Måste jag säga. Sen idag klippte vi i tidningar och gjorde olika collage med dem. Inte helt fel med bild & form.

När jag kom hem stod det en liten vit fin julgran med silver kulor och glitter på mitt rum som min mamma hade köpt. Äntligen är det lite juligt på mitt rum. Glad, sen vid 6 ska jag möta upp Hanna för en liten trip till höganäs.


I wanna do bad things with you

I fredags var det dax för star for life konserten, det gick bra. Ganska spännande att stå bakom alla och köra och allt. Efteråt blev det ändrade planer och jag träffade Emma & Hanna. Blev dock lite kaos vid 3 på natten, en kompis hade blivit slagen och låg på akuten. Så vi gick ner dit och som tur blev det bra sen.

Igår var jag hos Emma in the middle of nowhere med lite folk och hade det trevligt. Sen idag skrev vi äntligen ut GAVIN DEGRAW BILJETTERNA! och när jag kom hem bakade jag massor av pepparkakor. Sjukt gott, sjukt också att det är knappt 2 veckor kvar till jul.


Kick ass

Här sitter jag med min marshmallows på pinne doppad i choklad och strössel. Slår dock inte en grillad marshmallows på sommaren. Fast så låter det som jag tycker den inte var alls god. Men den är faktiskt väldigt god.

Annars hade jag studiedag idag, så emelie kom hit och vi fortsatte med att baka julgodis och fotografera till vårt projektarbete. Det gick bra, vi jobbar på i racerfart.

Everybody is looking for something

JÄVLAR VAD JAG HAR SKRATTAT IDAG! Har faktiskt haft en väldigt bra dag, och sedan ännu roligare när jag freakade loss i stridhs logg med 8 logg inlägg och sedan krigen i dem. Sen blev det lite kaos också i Emmas krängande av inlägg i min logg! SÅ JÄKLA KUL.

Innan allt detta så slutade jag lite tidigare i skolan så jag tog en snabb fika med Emelie, Andrea & Josse innan jag tog tåget hem. Senare fram mot kvällen åkte jag in till stan och mötte upp stridh och vi kollade på konsert på dunkers när lexi sjöng. Kom i lagom tid hem till DH (perfekt). Sen blev det som jag berättade om innan.

Så lätt road man kan vara.


Sweeter

Just nu.

Sitter och äter frukost, medans jag halv kollar lite på vampire diaries. Sov faktiskt till halv 10 idag, brukar annars sova till halv 8 denna dag när jag börjar 12. Förutom detta så blev jag lite kär i en tröja som jag hittade igår. En vit stickad tröja med en USA flagga på. Känner ett starkt behov till att köpa den.

MEN nu ska jag fortsätta med att kolla på VD och sen bör jag nog börja med att platta mitt hår, haha.

Save the world

Mitt 8GB minneskort började bli fullt, inte konstigt tömmer det aldrig. Men iaf jag kollade igenom det, ganska spännande. Måste säga jag har nog förändrats lite på 10 månader. Okej jag gör inte alls samma miner på bilderna, men ändå.


Idag har jag och familjen fått lite julstämning i huset med julgran och allt! Vi som alltid brukar vara väldigt sena med det.

We got the beat

Sämst på att uppdatera men har inte hunnit, har precis kommit hem och ätit mig en stor måltid. Igår åkte jag med emelie hem till henne för lite julbak till vårt projektarbete. Sen fram mot kvällen åkte vi till benita med några fler från klassen för utgång på bahnof. 

Idag gick jag och emelie upp ganska tidigt för att fortsätta på vårt projektarbete, vi hann med att baka runt 6 olika sorters julgodis. Trodde inte att det kunde vara så ansträngade att baka julgodis. Men det var det och bra blev det allt. Så gott!


Befor the worst

Hade praktik idag, som vanligt. Och hela eftermiddagen ägnades åt att baka pepparkakor med barnen, det roligaste någonsin. Sjukt kul att baka pepparkakor, hehe kände att jag fick lite jul feelings.

För några timmar sedan när jag skulle ner från trappen i huset, så hann jag ta ett trappsteg innan jag föll rakt ner i trappan och  hela min rygg asades ned för HELA trappan tills jag hamnade på golvet. Samtidigt som jag vred min nacke på något konstigt sätt. Gissar på att jag kommer ha NÅGRA blåmärken imorgon.

Min fotobok som äntligen kom med posten igår!

RSS 2.0