Makes you stronger

Har varit nergrävd några timmar nu i html koder, haha. Men min lärare visade mig en helt nytt sätt och jag kunde inte sluta hålla på med det. Tog en liten paus innan för lite äppelpaj och glee! Nu ska jag hejda mig själv och sätta på gårdagens avsnitt av the lying game som jag inte hann se igår.

OCH SÅ ÄR JAG MEGA glad för Hannas skull för hon ska till USA i maj, omg hon kommer få det så galet bra!

You think I don't care

Idag var jag som sagt på vallåsen med skolan. Har inte åkt så mycket de andra gångerna vi varit där med skolan, men idag tog jag igen det. Och jag kom på hur kul det var att åka skidor. Jag trillade dessutom inte så mycket, det var bara lite tråkigt att det fanns ingen riktig snö utan bara fejksnö. Fast så kom jag på precis när jag skrev menningen att jag vill ha vår & sommar SÅ DET ÄR BRA, att det inte fanns riktig snö alltså haha.


we are young

Här sitter jag med mitt kaos hår efter regnet/snön? inte okej med tanke på att det nästa var vår igår. Sitter vid Elins dator nu när hon inte är hemma, för jag är väldigt trött på min skoldator. Och att jag inte har en fungerande batterisladd till den just nu.

Var på praktiken idag där jag inte var den ända praktikanten idag. Vid lunch åt vi på 3 spätt så jag fick mina pommes, haha. De känner till min lilla obsession till pommes och det gillas. Och föresten imorgon ska vi med hela skolan (eller de som vill från skolan) till vallåsen. Lycka till med mig på skidor!

Take a step back

Sitter och äter tårta medan jag väntar på att filmen when in rome ska bli klar. Det tar lite tid att skicka över via dropbox hehe. Men jag tycker om dropbox ändå.

I threw a wish in the well

Åt en av de godast frukostarna, vi hade taco buffe igår. Så åt tortillas bröd med lufttorkad skinka, riven ost och mjukost. Stek på spisen. Mums. Sen lyssnade jag självklart på Call me maybe.
Åkte och övningskörde en rejäl runda med pappa. Sen tog jag på min mig vår jacka (fast det var dock lite kallt) och fotade lite.
Åkt taco lunch med Elin, sen vid 2 hämtade Hanna upp mig och vi åkte till lager 157. Sen visade Hanna huset i lerberget som hennes föräldrar kanske ska flytta till och så åkte vi till mitt gamla hus i Strandbaden.
Vi åkte också till kullaberg och frös bokstavligen ihjäl i skinnjackorna. Smart. Vi avslutade med att köpa lite fika på Jonstorps ica. Och vid 4 slutade jag fotografera en gång i timmen, hehe.

Make it last

Heldag med släkt och firande av min syster. Jag är mätt och belåten. Imorgon tänkte jag fotografera en bild i timmen, får se hur det blir.

Mitt rum var rejält städat innan dag.
Föresten kan det inte bli vår så jag kan få använda min gröna jacka?

Where you think you're going?

För att summera lite. Idag har Fanny slagt in en massa presenter, stor handlat på maxi (Så kul att handla och titta på all mat, ingen annan i familjen tycker det är roligt. No surprise), upplevt killar som "pick up girls on maxi", dansat runder till "call me maybe" och blivit väldigt beroende av låten tackvare hanna, kommit på att ballerina cookies är så mycket godare än marabous cookies, just sayin'.

Imorgon fyller min syster år och det ska firas med släkten, hon fyller hela 12 år. Hon känns äldre än så på något sätt. Mysko. På söndag blir det road trip med Hanna! och kanske Emma?


So take a step back will you

Mina guldiga tröja från H&M kom idag på posten, sjukt guldig jag gillar. Dock ser den inte så guldig ut på bilden och så, men den är guldig hela vägen till skillad från hur den är på bilden. Bilden får duga, ska snart möta upp jossan. Måste dessutom visa jossan vilka vita converse jag vill att hon ska köpa när hon ska till usa nu i mars. Sån lyckost.


the dark is too hard to beat

Idag är det fettisdagen och min mamma har tagit sig friheten och bakat mini semlor. Väldigt söta. Var idag en sväng på väla med Elin, fick bytt en sak och så köpte jag en bok med tomma sidor till ett liten pysslig sak. Sen har jag kommit på värsta saken som jag måste göra, mer om det när jag beställt alla bilder som behövs. Tror jag kommer behöva cirka 150 bilder.

Ikväll är det äntligen dax för nya pretty little liars avsnittet, höjdpunkten på tisdagskvällar. För morgondagen har jag planerat in att träffa jossan.

lose control tonight

Här sitter jag och äter äppelpaj samtidigt som jag håller på med min systers dators webbkamera. Föresten inget ovanligt att jag bakar, idag blev det som sagt äppelpaj. Lyckades mycket bra med den måste jag säga. GOTT.



Up next - Se nya avsnittet av Revenge och sen the lying game om jag hinner. Sounds good.

10:48

Sitter just nu i skolan och har mediekommunikation. Och jag är jätte hungrig vilket borde vara bra för det är bara en kvart kvart till lunch. Men så är det fisk och ja. Men förhoppningsvis finns det rester från igår?


And i know everything, - A

Pretty little liars är fan en av mina favorit tv-program. Och ja det är så bra att jag måste svära när jag säger detta. Varje gång jag ser ett nytt avsnitt blir jag lika förvånad över hur det aldrig kan vara tråkigt. Det toppar alltid det förra avsnittet. Gah. Det är helt sjukt.


Just close your eyes

Har precis ätit god kvällsmat som var pommes och korv. Gillar hur jag sa "ÅH vad länge sedan det var jag åt pommes", fast så åt jag det igår lunch med praktiken. Det är så gott att en dag känns för länge. MHM.

Ikväll har jag min tv-kväll. Med först top model (make overs idag, det bästa!) och sen som alltid pretty little liars och the lying game. Men först måste jag ta en regäl städning på mitt rum. Var länge sedan det var såhär stökigt och dammigt. Inte ok. När jag hade varit hos tandläkaren köpte jag också med mig några bakelser till familjen från wivex. Det får bli mitt alla hjärtans dag "firande". Jag gillar.

gotta make an escape

Fick ett ryck såhär på kvällskvisten så med högmusik i hörlurarna gjorde jag klart två artiklar som jag har i uppgift i Svenska C. Skönt, nu har jag bara samhälle kvar och en budget. Men det fixar sig, nog. Imorgon är det också praktik vilket jag gillar. Tycker om min praktikplats. På tisdag blir det tillbaka till skolan.

Jossan igår. Innan vi åkte och såg mission impossible som förövrigt var bra, även om Tom.C har blivit gammal och inte är lika cool som förr. Vi hittade också en DVD med filmer på mig och jossan från när vi var 9? 10? Vi kved oss av skratt. Herregud. Jag var titti och jossan roger i rix fm. Och sen var vi helt plötsligt några i w.i.t.c.h.


Take a blow

Sitter och lyssnar på pinsam musik medan jag väntar på att kvällsmaten ska bli klar. Hörde något från köket om klyftpotatis, hehe. Låter gott. Har kommit på en sak som jag ska börja med imorgon, kommer nog ta lite tid. Men förhoppningsvis blir det bra i slutändan. 

Senare ikväll ska jag se Missions impossible på bio med jossan! It's gonna be awesome.

That's what you get

Sitter just nu och hänger med Hanna, vi har sätt plain jane hela morgonen med massor av birka bröd. Ska snart åka hem och då blir det att övningsköra, det var ett tag sedan sist. Påminnelse till hanna (läs:hanna) LETA UPP DINA KÖRKORTSTEORI BÖCKER! hehe.


Mobilbloggning

Är hemma från praktiken och ska snart äta tacopaj. När jag har ätit tänkte jag baka brownies bara för att det är min namnsdag idag och att det är en bra anledning till att baka. Jag gillar.


And everybody knows

Skulle egentligen varit idag i Ängelholm på en gymnasiemässa, men det blev att jag hoppade över det och var på praktiken istället. En av de som jobbar där skulle ha en fotografering och nästan hela dagen gick åt förberedelser tänkte mig inte att det kunde ta så långtid, men bra blev resultatet iaf. På köpet så ingick det brända köttbullar i denna fotografering. Gissa vem som stinker Scans köttbullar?


Let the moment take you

Idag blev en lång dag på praktiken. Var där mellan 9-17. Idag var jag med när de åkte ut på en fotografering, fick bland annat fotografera lite backstage bilder. Till lunch åt vi på kina restaurang med buffé, helvete vad gott det var. Var så hungrig, min kropp är ju van vid att äta vid kl 11 som man gör i skolan. Senare åkte vi tillbaka på studion och de redigerade lite bilder och jag tittade på olika tekniker i photoshop och lightroom. Något jag kan berätta var att jag fick mig ganska många skratt idag.

Tisdagar är min tv-kväll. Först topmodel och sen ska jag se de nya avsnitten av pretty little liars & the lying game.


Too damn scared to fly

Har fixat till stilen eller vad man ska kalla det här på bloggen. Lite förändring är aldrig fel. Idag hade jag första praktikdagen vet inte inte vad jag har att säga om praktiken direkt, utan det var inte som jag hade förställt mig/tänkt mig. Trots detta har jag en känsla av att jag kommer ha det bra där. Så tummen upp. 

Nu ska jag hämta något gott från köket, och sen bädda ner mig i sängen och kolla några avsnitt av vänner! MHM

Åh kan det inte bli vår/sommar?

Copenhagen

Några bilder för att beskriva gårdagen i köpenhamn när jag, Hanna och Emma var och såg Gavin Degraw. Det var högt över mina förväntningar. Och de bästa var nog när han drog igång med låten Idon't wanna be. åh one tree hill. Sjukt bra kväll måste jag säga.



Föresten jag gillar hur mycket vi snurrade runder i köpenhamn innan vi gav upp och tog upp GPS:en. På 5 minuter var vi framme på store vega. Haha.

Mobilbloggning

Nu är vi på väg hem från en sjukt bra kväll i Köpenhamn med GAVIN DEGRAW. Berättar mer imorgon efter jag har haft min första praktikdag på studio JK.


 


Knocks me off my feet

Var i väg förmiddags med mamma på lite ärenden. Var blandannat inne en snabb sväng på väla och handlade lite på bellbox. Köpte ett helt annat schampo än vad jag brukar, testade det innan ganska sjukt hur mycket skillnad bara ett schampo kan göra. Köpte också en olja som jag ska testa ikväll innan jag går och lägger mig. Blev också att jag köpte ett annat värmeskydd, vilket kan behövas med tanke på mitt plattångs beroende.

Just det. Dagen fail. Filten med en flagga på längst ner på bilden. Jag gick runt väldigt nöjd och trodde det var USAs flagga framtills för en kvart sedan när jag insåg att det var en annan flagga. Smidigt.

FÖRESTEN KÖPENHAMN IMORGON MED EMMA & HANNA! #GavinDegraw !

19:51

Just nu väntar jag på att jossan ska ha ätit klart så vi kan åka bort till hemmakväll och hyra lite filmer! Sounds like a good plan. Det var ett tag sedan jag träffade håsefin, inte ok. Haha

Say it right

Jag undrar verkligen vad jag gör om nätterna som jag skrev på twitter. För i morse vaknade jag upp med ett rivsår på kinden. Och i förrgår var det samma visa fast i pannan. Lite mysko.

Nu ska jag återgå till skype, och sätta på lite avsnitt av vänner. Känner att jag kommit in igen i en vänner period.

Half of my heart

Känner mig lite bättre i min förkyldning. Vilket passar bra för jag vill verkligen inte vara sjuk på söndag när jag ska till Köpenhamn och se GAVIN DEGRAW! omg.

En annan sak hittade en hög med gamla bilder och efter lite papper och lim gjorde jag om de till polariod bilder. Vet precis vart jag ska ha dem på mitt rum.

RSS 2.0